AHA Smoothing Cream

Deze gelaatsverjongende crème met AHA-zuren zorgt voor een egale en gladde huidstructuur. De crème stimuleert de natuurlijke processen van herstel en vernieuwing van de huid, hydrateert deze intensief en verbetert de tonus en elasticiteit. Deze crème heeft niet voor niks de prestigieuze Image Beauty Awards 2019 prijs voor 'Beste Huidverzorging' op zak! Een wondercrème die vele goede eigenschappen en actieve werkstoffen bevat. Zo maakt ze een micro-reliëf mooi glad, egaliseert ze huidverkleuring en zorgt ze voor een gezonde natuurlijke glans. De collageensynthese wordt gestimuleerd en de elasticiteit van de huid blijft behouden. Als actieve stoffen vinden we naast het onontbeerlijke huyaluronzuur, dat in geen enkele kwaliteitscrème mag ontbreken, ook melkzuur, glycolzuur, amandelzuur en Keratoplast, dat is een organische verbinding van salicylic zuur dat exfolieert maar ook roodheid vermindert bij Couperose. Deze stof werkt anti-infammatoir en helpt verstevigen! Een ideale combinatie dus om de huid een sterk verjongende boost te geven!De unieke formule van deze fantastische gezichtscrème zorgt voor een milde chemische peeling met een mooie en verjongende huid als resultaat. 

Gebruik: Breng 's avonds een kleine hoeveelheid van de creme aan op een gereinigde huid, en in een beginfase maximaal 3 maal per week. Na de eerste gewenning van uw huid aan deze crème kan je deze gerust elke dag aanbrengen. Geniet ook van de zalige en fruitige geur. Je krijgt er een instant vakantiegevoel door! (bij bij herpes)

Hoofdingrediënten: Lactic Acid 2,7%, Glycolic Acid 5,3%, Mandelic Acid 1,0%, MMW Hyaluronic Acid, Keratoplast, Centella Extract, Aloë Vera, A-Bisabolol.

50 ml

53,00 €