Hello smooth skin

CELLULITE SET

De combinatie van de microroller en Body Sculpt Total Tech geeft je een mooie strakke huid.  Aanbevolen bij lokale vetophoping en cellulite. 

Body Sculpt Total Tech: Een triple action body gel die zorgt voor: vetverbranding, anti-cellulite en re-shaping.  

De microroller maakt duizenden micro gaatjes op de oppervlakte van de huid, waardoor de huid denk dat het "gewond" is en gaat daarom onmiddellijk beginnen met het repareren van de huid door de vorming van collageen te stimuleren. Collageen heeft een heel positief effect op de huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat crèmes 100% beter zullen worden opgenomen in de huid na het opsmeren hiervan.

Gebruik:

  1. Reinig je huid
  2. Rol daarna zachtjes over het gebied dat u wilt behandelen, het mag geen pijn doen dus laat de roller zelf al het werk doen. Gebruik de roller op een specifiek gebied per keer en rol in verschillende richtingen over de huid in een rustig tempo. U kunt prikkelingen en tintelingen voelen tijdens de behandeling, ga rustig en geduldig te werk maar let op dat het geen pijn doet, dit is een teken dat u te hard drukt. Nadat u klaar bent, kunt u beginnen met het rollen voer een nieuw gebied.
  3. Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is.

Resultaat:  de contouren van het lichaam zijn strakker en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier!

120,00 € 140,90 €