Chronos Hydra Correct Cream

FILLER-LIKE

Onze IMAGE BEAUTY AWARDS 2018 WINNING CREME!!

Deze dagverzorging is de perfecte helper en bodyguard die uw rimpels doet vervagen en zorgt voor een intense versteviging, sterke hydratatie en regeneratie van de huid. Kleinere rimpels krijgen zelfs helemaal geen kans en verdwijnen helemaal! Zonder pardon!

Het is eigenlijk een filler-like collageen en teint booster met een zeer sterke concentratie aan hyaluronzuur. Dit alomgekende en onontbeerlijke hyaluronzuur dient altijd aanwezig te zijn in elk high end beautyproduct! Ze zorgt in het algemeen voor een onmiddellijke diepe hydratatie en geeft de nodige versteviging en een strak huidgevoel.

In deze wondercrème vind je maar liefst 5 verschillende hyaluronzuren!!!

De X50 Hyallufiller, een zeer recent en hoogtechnologisch Cosmetic Drone, is een microscopisch ingekapseld peptide die de natuurlijke synthese van lichaamseigen hyaluronzuur en elastine stimuleert om rimpels te vullen.

Alistin is een antioxidant complex die pigmentvlekken helpt voorkomen.

De EUK-134 beschermt de huid tegen toxische stoffen, vermindert erytheem en roodheid, beschermt tegen DNA-schade door schadelijke UV-straling en doorbreekt daarmee ook de photo-aging van de huid.

Kelifluo hydrateert en beschermt de huid tegen extreme temperaturen (hitte, kou) en de schadelijke effecten van reactieve zuurstofsoorten.

En tot slot stimuleren de fyto-stamcellen van de appel de productie van nieuwe cellen waardoor de rimpels vervagen, de huidelasticiteit verhoogt en de huidteint sterk verbetert.

De crème wordt vervolledigd met het natuurlijke antioxidant vitamine E en natuurlijke sojaolie.

Een ideale crème dus voor zowel man als vrouw met beginnende rimpeltjes! Een dagdagelijkse bescherming van uw huid die onmiddellijk ook de oneffenheden aanpakt.

Tijd kan je niet stilzetten, maar de effecten ervan kan je met deze award winnende crème heel zeker doen vertragen!

Gebruik: Zowel 's morgens als 's avonds aanbrengen na het reinigen en de Chronos Hydra Correct Serum. 

50 ml  - met een handig airless pompsysteem

92,00 €