Chronos Hydra Correct Serum

FILLER-LIKE

Het is eigenlijk een filler-like collageen en teint booster met een zeer sterke concentratie aan hyaluronzuur. Dit alomgekende en onontbeerlijke hyaluronzuur dient altijd aanwezig te zijn in elk high end beautyproduct! Ze zorgt in het algemeen voor een onmiddellijke diepe hydratatie en geeft de nodige versteviging en een strak huidgevoel.

Ingrediënten: net zoals in de crème, tref je in dit serum maar liefst 5 verschillende hyaluronzuren aan!!!

  • De X50 Hyallufiller, een zeer recent en hoogtechnologisch Cosmetic Drone, is een microscopisch ingekapseld peptide die de natuurlijke synthese van lichaamseigen hyaluronzuur en elastine stimuleert om rimpels te vullen.
  • Alistin is een antioxidant complex die pigmentvlekken helpt voorkomen.
  • De EUK-134 beschermt de huid tegen toxische stoffen, vermindert erytheem en roodheid, beschermt tegen DNA-schade door schadelijke UV-straling en doorbreekt daarmee ook de photo-aging van de huid.
  • Kelifluo hydrateert en beschermt de huid tegen extreme temperaturen (hitte, kou) en de schadelijke effecten van reactieve zuurstofsoorten.
  • En tot slot stimuleren de fyto-stamcellen van de appel de productie van nieuwe cellen waardoor de rimpels vervagen, de huidelasticiteit verhoogt en de huidteint sterk verbetert.

De serum wordt vervolledigd met het natuurlijke antioxidant vitamine E en natuurlijke sojaolie.

Een ideaal serum dus voor zowel man als vrouw met beginnende rimpeltjes! Een dagdagelijkse bescherming van uw huid die onmiddellijk ook de oneffenheden aanpakt.

Tijd kan je niet stilzetten, maar de effecten ervan kan je in combinatie met de award winnende Chronos Hydra Correct crème heel zeker doen vertragen!

Gebruik: 's morgens en 's avonds: reinigen, hydra correct serum en hydra correct cream

30 ml

83,00 €