Crème N°2 Masqe Peel-Off Douceur

Payot Creme No. 2 Masque Peel-Off Douceur is een kalmerend masker voor de gevoelige en/of geïrriteerde huid. De formule kalmeert en verzacht de huid binnen enkele minuten. Het oncomfortabele gevoel verdwijnt en de huid voelt heerlijk zacht aan. Ideaal als SOS masker of voor de wekelijkse verzorging.

Inhoud: 10 g

  • Kalmeert
  • Verzacht
  • Vermindert irritaties
  • Makkelijk te verwijderen
  • Voelt comfortabel aan.

WERKING

Payot Creme No. 2 Masque Peel-Off Douceur bevat prebiotica en probiotica. Deze ingrediënten helpen het microbioom van de huid te herstellen, zodat ze minder last heeft van irritaties en gevoeligheid. Haverextract heeft een kalmerende en verzachtende werking, zodat de huid weer comfortabel en zacht aanvoelt.

GEBRUIK

Schenk koud water in de verpakking met poeder tot het aangegeven niveau. Meng met de bijgeleverde spatel totdat er een gladde pasta ontstaat. Breng een royale laag op het gehele gezicht aan. Vermijd de huid rondom de ogen. Laat het 5 tot 10 minuten inwerken. Maak de onderste rand van het masker los en trek het voorzichtig van de huid. Spoel je gezicht af met water en dep zachtjes droog.

RESULTAAT

Een gekalmeerde en zachte huid, die comfortabel aanvoelt.

UITGELICHTE INGREDIËNTEN

  • Prebiotica - Stimuleert de groei van goede huidbacteriën en gaat slechte bacteriën tegen, voor een gebalanceerd microbioom en sterke huidbarrière. , Probiotica - Beïnvloedt de pH-waarde van de huid om de groei van goede bacteriën te stimuleren. Helpt tegen bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.
9,50 €
Please select variants first