Microroller LICHAAM 1,5 mm

Voordelen van de Dermaroller (200 naaldjes van 1,5mm)

  • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
  • Stimuleert de productie van collageen wat zorgt voor sterkte en elasticiteit van de huid. Werkt positief tegen striae, littekens en cellulitis
  • Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten met 100%
  • Verbetert de huidstructuur van de huid
  • Ideaal in combinatie met de Schema Body Sculpt Total TechWerking:

De micro-kleine naaldjes maken duizenden micro gaatjes op de oppervlakte van de huid, waardoor de huid denk dat het "gewond" is en gaat daarom onmiddellijk beginnen met het repareren van de huid door de vorming van collageen te stimuleren. Collageen heeft een heel positief effect op de huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat crèmes 100% beter zullen worden opgenomen in de huid na het opsmeren hiervan.

Gebruik:

Reinig eerst je huid. Rol daarna zachtjes over het gebied dat u wilt behandelen, het mag geen pijn doen dus laat de roller zelf al het werk doen. Gebruik de roller op een specifiek gebied per keer en rol in verschillende richtingen over de huid in een rustig tempo. U kunt prikkelingen en tintelingen voelen tijdens de behandeling, ga rustig en geduldig te werk maar let op dat het geen pijn doet, dit is een teken dat u te hard drukt. Nadat u klaar bent, kunt u beginnen met het rollen voer een nieuw gebied.

79,90 €