Revitalash Advanced

LANGE WIMPERS

Altijd al gedroomd van volle, lange wimpers?  Revitalash Advanced Wimperserum (oftewel RevitaLash Advanced Eyelash Conditioner) verzorgt uw droge, breekbare en fragiele wimpers. Dit wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde serum zit vol verzorgende, natuurlijke ingrediënten.  Deze helpen je wimpers te beschermen tegen broosheid en kunnen de flexibiliteit, hydratatie en glans verbeteren.  Na slechts een paar weken ogen je wimpers gezonder en voller! 

Voordeel:

  • De groei van de wimpers: de wimpers groeien met ongeveer 25% van de oorspronkelijke lengte. Groeilengte ongeveer 2 millimeter.
  • Dikte van de wimpers: duidelijke verbetering, zodat de wimpers ook zonder make-up er beter uitzien - het gebruiken van mascara op de wimpers kan worden beperkt - de ogen zien er fris, gezond en natuurlijk uit.
  • Pigmentatie van de wimpers: dit is duidelijk toegenomen - de wimpers zien er merkbaar voller en gezonder uit. Ideaal voor een Marilyn Monroe-oogopslag

Al na 2 weken ontstaan de eerste feel-good momenten en na 4 weken gebruik ziet men de eerste zichtbare resultaten van de groei. Na ongeveer 6 weken worden de wimpers dikker en slechts 8 weken later is het uiteindelijke groei- en dikteresultaat bereikt. De oogopslag, die blikken aantrekt, is gerealiseerd. Daarnaast hebt u veel minder mascara nodig dan gebruikelijk en zelfs volledig zonder mascara hebben de wimpers en dus de ogen een natuurlijk gezonde uitstraling.

77.50 € 87.50 €
Please select variants first