Thavma Hydra Lifting Cream

BOTOX-LIKE

Deze werkelijk spectaculaire crème is één van onze topproducten! De crème biedt een 'instant glow en liftend effect' door middel van een intense versteviging en hydratatie en vormt een gelaat met fijne lijntjes en rimpels om naar een glad, stevig en helder stralend gelaat!

De crème wordt gebruikt voor het corrigeren van mimiek - en statische rimpeltjes en dit op een meer slimme en natuurlijke manier dan wat botox met uw gelaat doet. Botox maakt spiercontracties bijna onmogelijk terwijl deze hightech cream enkel inspeelt op de neuronen in de huid. Dit doet ze met dank aan de allernieuwste (r)evoluties in de cosmetische wereld: het gebruikt van 'cosmetische drones'.

Ingrediënten: 

  • De gepatenteerde X50 MYOCEPT™ Cosmetic Drone ™ is een innovatieve, ingekapselsde spierverslapper met een 'slimme en niet-toxische botox' werking! Activatie van de ingekapselde werkstoffen gebeurd enkel in de huidcellen met receptoren die zeer specifiek een celvernieuwende (collageen opbouwende!) functie hebben. 
  • Argireline (Acetyl hexapeptide - AH3) is één van de belangrijkste botox-like werkstoffen die de vorming van adrenaline en noradrenaline afremt en leidt tot rimpelreductie. Een veilige formule zonder bijwerkingen en met wetenschappelijk bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies.
  • Leuphasyl zorgt samen met Argireline voor een synergetisch effect. Spiersamentrekkingen worden ontspannen door de gevoeligheid van de zenuwuiteinden te verlagen, waardoor de zenuwen minder signalen afgeven aan de gezichtsspieren en deze dus minder vaak en minder krachtig gaan samentrekken. Leuphasyl is een lichaamseigen stof en dus veilig en (in tegenstelling tot botox) niet-toxisch!
  • Ameliox® is dan weer een natuurlijk peptide en liposomen complex met botox-achtige werking. Deze vertraagt de glycatie (harder en stijver worden van huidweefsel), geeft bescherming tegen vrije radicalen (schadelijke buitenstoffen), beschermt de collageenstructuur en versterkt de werking van argireline.
  • Trimoist® is een hydrocomplex die de huid hydrateert en verzacht. Ze verhoogt de elasticiteit en houdt transepidermaal vochtverlies tegen. Ze zorgt als het ware voor een natuurlijk beschermend filmlaagje.
  • De crème wordt vervolledigd met avocado olie en het lekker ruikende Shea butter.

Geschikt:  voor elk gemengde, droge tot normale huid.

Gebruik: Deze crème wordt best gecombineerd met het Thavma Hydra Lifting serum om het perfecte resultaat te verkrijgen. Breng de crème 's morgens en 's avonds aan na de serum, door zachtjes met de vingertoppen in te masseren.

50 ml

81,50 €