The Repairing Pack - Anti-wrinkel

Inhoud pakket

Mesoestetic Age Element Anti-wrinkle cream 

Herstructurerende crème die rimpels verzacht en zorgt voor een gladdere huid zonder onvolkomenheden. Formule rijk aan regenererende actieve ingrediënten die de rimpels bij de wortel van het probleem behandelen en hun uiterlijk voorkomen en corrigeren. Het gehalte aan acetylhexapeptide-1 verzacht de expressie van dynamische rimpels, waardoor onmiddellijk zichtbare resultaten worden bereikt. Geschikt voor alle huidtypes.


Mesoestetic Age Element Anti-wrinkle eye contour - 15 ml

Crème voor de oogcontour met preventieve en corrigerende werking op wallen, kringen, rimpels en expressielijntjes. Formule ontworpen om rimpels aan de basis van het probleem te behandelen en om de meest uitgesproken tekenen van vermoeidheid, zoals kringen onder de ogen en wallen, glad te strijken. Verzacht de expressie van dynamische rimpels en bereikt onmiddellijk zichtbare resultaten. Bevat een keramische applicator met een verkoelend effect dat het anti-rimpeleffect versterkt. Geschikt voor alle huidtypes.


Mesoestetic Ultimate Mircopeel - 150 ml CADEAU!

Milde exfoliant voor het verwijderen van dode huidcellen en om de huidskleur egaler te maken. De Mesoestetic Ultimate Micropeel is een milde exfoliant voor het verwijderen van dode huidcellen en om de huidskleur egaler te maken. Het is een 2-fasen vloeistof (milk en water). Ook geschikt voor de donkere huiden. Het is een micro-exfoliërende behandeling die een soepele vernieuwende werking op het huidoppervlak uitoefent om dode huidcellen te verwijderen, de textuur te verfijnen, onvolkomenheden glad te strijken en onmiddellijk de uitstraling van het gezicht te verbeteren.
Exfolierend en vernieuwend: De combinatie van AHA's met een exfoliant met enzymen zorgt voor een wekelijkse exfoliërende, vernieuwende werking op het huidoppervlak om zo een gladdere, zachtere en helderdere huid te verkrijgen. Geschikt voor alle huidtypes.


145,00 €