SKIN SHOOTER

SKIN SHOOTER - NAALDLOZE MESOTHERAPY

Mesotherapie is een vitaliserende techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks tot in de diepere lagen van de huid gebracht worden en daardoor het celmetabolisme stimuleren. Hierdoor gaat de celstructuur vernieuwen met als resultaat een vermindering van de rimpels in de diepere huidlaag alsook een vermindering van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose.

De Skinshooter werkt volgens de nieuwste elektroporatie- en electro-osmose methode, waarbij de werkstoffen pijnloos in de huid worden geïnjecteerd zonder prikken of naalden.
Deze ontgiftende DETOX behandeling werkt goed als voorbereiding voor elke gelaatsverzorging omdat de huid van celafval wordt bevrijd en de cosmetische werkstoffen dieper in de huid opgenomen worden.

Behandeling: reinigen + peeling + masker

60 min ' € 62 * 75 min ' € 73 incl. massage


HC7 Radio Frequenz Therma Lift

De HC7 Radio Frequenz Therma-Lift is gebaseerd op de modernste radio-frequentie-technologie.

De Radio frequentie technologie is voor het verminderen van rimpels en voor versteviging van de huid van het gezicht en rond de ogen. Bij regelmatig gebruik kan de gewenste huidverandering al na enkele weken worden bereikt.

De behandeling is pijnloos, zonder bijwerkingen, snel, effectief en veilig!

Door het effect van de radio golven en de gewenste warmte ontwikkeling bij de behandeling, wordt de stofwisseling versneld en de vorming van nieuw collageen gestimuleerd.

De elasticiteit van de huid wordt verhoogt, hyaluron kan beter binden aan de strakke structuur van het collageen. De contouren worden steviger en gladder. De rimpels worden gladgestreken en de huid ziet er fris uit.

Het effect is direct zichtbaar! Natuurlijk lifting - effect, gladdere en strakkere huid en steviger huidweefsel.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De huid wordt voorbereid met een AHA peeling en neutraliser en daarna wordt het serum (aangepast aan huidtype en wens van de klant) aangebracht. De behandeling duurt 20 minuten. Het apparaat werkt met warmte en is ongeveer 42-45 graden, zeer aangenaam dus!

Het beste resultaat bereik je met een kuurbehandeling van 4 -6 behandelingen, 1 keer per week. Aan te bevelen is na ongeveer 6 weken een verfrissende behandeling te nemen en na 3 maanden en een nieuwe kuur. Deze pauzes zijn dan ook om de huid een goed regeneratie proces mogelijk te maken.

De HC7 Radio Frequenz Therma-Lift kan heel goed gecombineerd worden met de HC3 skinshooter.