WIMPERS

LASH LIFTING

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. In november 2016 is het Australische merk komen overwaaien naar Nederland en België. Sindsdien zijn er al meer dan 350 gecertificeerde stylisten die maar al te graag werken met dit kwalitatief hoogwaardige merk.

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

LASH LIFT & KLEUREN = 58€

WIMPERVERLENGING

Naast de 'normale' One by One techniek is er nu ook een 3D techniek.  Dankzij deze nieuwe 3D techniek is het nu ook mogelijk om met weinig wimpers toch een volle wimperrand te krijgen.  Zelfs voor dunne en kwetsbare wimpers is deze techniek een goede uitkomst.  Door gebruik te maken van hele dunne wimpers is de druk op eigen wimpers minimaal en heeft u toch een mooie wimperrand.  De 3D wimperextensions geven een voller effect dan de One by One wimperextensions en blijven langer zitten.

Volume wimperverlenging nieuwe set: 120€
Bijwerking na 2 weken: 40€
Bijwerking na 3 weken: 50€
Bijwerking na 4 weken: 60€