Blog

Your beauty is my duty

Je gezichtshuid heeft heel wat te doorstaan. Make-up en invloeden van buitenaf (airco, verwarming, uitlaatgassen) doen de huid geen goed. De basis voor een stralende huid is goed reinigen, iets wat je trouw iedere dag zou moeten doen.

De vakantie zit er weer op. Tijd om je huid te herstellen want die had veel te verduren van de zon. Zon en warmte drogen de huid uit en gedurende de zomer verliest de huid veel vocht. Hier 5 tips om je huid zo snel mogelijk terug in goede conditie te brengen:

De mensen met een gevoelige huid zeggen dat ze vooral te maken hebben met 'branderige' wangen en het gevoel dat hun huid niets verdraagt: de kou, hitte, zepen of kraantjeswater!
In het begin is de huid soms rood en broos. Maar wanneer men er niets aan doet, verliezen deze kleine haarvaatjes geleidelijk aan hun elasticiteit en wordt de...

Face Mapping is een oude Chinese methode die genezers lang geleden gebruikten om te bepalen wat er met hun patiënten gebeurt. Ze ontwikkelden deze techniek zo ver dat ze de meeste aandoeningen zonder fouten konden vaststellen.

Wist je dat...

18-02-2018

Ken je dat vervelende gevoel van kriebelende benen en armen onder je wollen winterkledij en panty? De combinatie droge huidcellen en grove textielvezels zorgt voor de irritatie. Geef je huid een zachte scrub onder de douche en smeer je rijkelijk in met een romige bodycrème.