/ APOCALYPS

een nieuwe huid in 5 dagen

APOCALYPSIS = Een medium-deep-peel op basis van kruiden en fruitzuren die de celvernieuwing stimuleert.

Doel:
  • zuivert de huid
  • vermindering van rimpels, fijne rimpeltjes,  (acné) littekens, hyperpigmentatie, doffe huid, ...
  • anti-aging
  • versteviging van de huid
  • boosten van celdeling

Resultaat:

  • de huid is strakker, egaler en frisser.Voor gegarandeerd resultaat...

De behandelresultaten zijn uitgebreid onderzocht en bewezen, waarbij de resultaten beter zijn dan elke andere methode wanneer het om een gecombineerde werking van exfoliatie en huidverjonging gaat. Recent Amerikaans onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat de kans op het ontstaan van huidkanker tot wel 80% verminderd kan worden wanneer er regelmatig een medium deep peel wordt ondergaan.

2 behandelingen & 2 verzorgingsproducten | 267€ 


APOCALYPSIS - SKIN BOOSTERS

thuisverzorging

APOCALYPSIS THERAPO - derma heal gel 30ml

Intensieve verzorging om de huidregeneratie te ondersteunen na de medium deep peel van Apocalypsis Therapy. Deze gel wordt ingezet bij de acnegevoelige- en vette huidcondities. Pakt specifiek littekens aan welke zijn ontstaan door acne. Daarnaast wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt. Zorgt voor een gezonde uitstraling en egale teint.

Voor de ondersteuning van het huidherstel en intensieve celregeneratie na het uitvoeren van een diepte peeling. Specifiek geschikt voor de acnegevoelige- en vette huidcondities. Ook wanneer er geen peeling is uitgevoerd, is dit een zeer krachtig en effectief product voor de huid welke herstel behoeft.

Huidtype: combinatie, normaal, vet

Wanneer: acné, gevoelig, roodhuiden


APOCALYPSIS THERAPY - derma heal cream 50ml

Intensieve verzorging om de huidregeneratie te ondersteunen na de medium deep peel van Apocalypsis Therapy. Deze crème wordt ingezet bij de droge huidcondities en wanneer huidverbetering bij rimpels en huidverkleuringen het beoogde doel is. Draagt bij aan de natuurlijke huidregeneratie en versterkt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid. Zorgt voor een gezonde uitstraling en egale teint.

Voor de ondersteuning van het huidherstel en intensieve celregeneratie na het uitvoeren van een diepte peeling. Specifiek geschikt voor de droge huidcondities. Ook wanneer er geen peeling is uitgevoerd, is dit een zeer krachtig en effectief product voor de huid welke herstel behoeft.

Huidtype: combinatie, droog, normaal

Wanneer: dehydratatie, vale huid