LASERONTHARING

Waarom LASERONTHARING?

Ontharen op de traditionele manier zorgt vaak voor irritaties en ingegroeide haren. Bij laserontharing wordt het haartje vernietigd bij de wortel waardoor je een zijdezacht gevoel ervaart en stoppeltjes verleden tijd zijn. Wat dacht je van het comfort van nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren?


Hoe werkt LASERONTHARING?

De gekoelde kop (-4°C) van onze diodelaser wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment dat zich onderaan in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ongeveer 2 weken voorgoed verdwenen is.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van de te ontharen zone, het type van je huid en de kleur van je haartjes. Om dat te bepalen bieden we een gratis testsessie laserontharing aan. We behandelen dan een klein stukje (bijvoorbeeld een oksel) zodat je kan ervaren wat 1 sessie laserontharing al kan doen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een definitief resultaat, dit om de 6 à 8 weken.

Is het veilig?

Ja. de Definitive Plus biedt de veiligste en meest volledige ontharing op de markt! Definitive Plus is een subliem laser ontharing systeem met drie verschillende golflengtes: Alexandrite 755nm, Diode 808nm en Yag 1064. Dankzij het brede scala aan golflengtes is er met de Definitive Plus voor elk deel van het lichaam een efficiënte en blijvende oplossing: wenkbrauwen, bovenlip, wangen, hoofdhuid, oksels, armen, benen, baard, schaamstreek en rug.


95% haarvermindering van meer dan 80% op de behandelde zone.

Al na 1 of 2 sessies een vermindering van de haargroei met 30 tot 50%

Quasi pijnloos dankzij de Cooler Handle


Hoe verloopt de behandeling?

• Allereerst wordt er een intake gedaan en gekeken naar uw huid en haartype om te bepalen of deze geschikt zijn om te behandelen. Nadien voeren we enkele testshots uit op een gewenste zone om te kijken hoe u op de behandeling reageert.

• Vervolgens wordt de behandelzone nauwkeurig afgetekend en geschoren met een scheermesje.

• Een lasergel wordt aangebracht op het te behandelen gebied.

• Zowel laserspecialist als patiënt dragen een speciale laserbril.

• Start van de behandeling.

• De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied: ca. 10min. voor bikini of oksels tot ca. 50 min voor volledige benen (boven en onder).


Zie meer info op de hightlights van Instagram 

Wij werken met het laatste nieuwe toestel met 4 golflengtes !!

De combinatie van de algemeen geaccepteerde 810 nm en de andere bewezen golflengten zou de penetratiediepte en veiligheid voor de donkere huid verbeteren en de behandeling voor verschillende haarkleuren optimaliseren met behoud van het resultaat.

Heeft je klant een fototype III-IV? Dan is de Milesman Compact Blend de perfecte keuze!

Waarom kiezen voor 4 golflengtes in plaats van 3?

  • Bij 755, 810 en 1.064 is een grote ruimte tussen 810 en 1.064 golflengten
  • Bij 810, 940 en 1.064 missen we de zeer belangrijke 755 nm die de fijn en resterende haren behandelt
  • De Milesman Compact Blend dekt effectiever het ontharingsspectrum om een volledige dekking van het gebied terwijl de golflengtekloof geminimaliseerd wordt