Blauw licht

Blue light

Wij vinden het belangrijk om u te informeren over de impact van blauw licht (HEV) op uw huid en hoe u deze schadelijke effecten kunt tegengaan. In de hedendaagse digitale wereld worden we dagelijks blootgesteld aan schermen van computers, smartphones en andere elektronische apparaten, waardoor onze huid wordt blootgesteld aan blauw licht.

Wat is blauw licht? Blauw licht is een vorm van hoogenergetisch licht dat wordt uitgestraald door elektronische apparaten en de zon. Langdurige blootstelling aan blauw licht kan leiden tot huidveroudering, pigmentatie en andere ongewenste effecten.

Onze oplossing: Environ en Jane Iredale Wij zijn verheugd u te vertellen dat onze producten van Environ en Jane Iredale speciaal zijn samengesteld om uw huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van blauw licht. Deze producten bevatten niet alleen SPF om uw huid te beschermen tegen de zon, maar ook krachtige antioxidanten die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen die ontstaan door blootstelling aan blauw licht.

Waarom kiezen voor Environ en Jane Iredale?

  • SPF-bescherming: Onze producten bieden een effectieve bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon.
  • Antioxidanten: De toegevoegde antioxidanten helpen uw huid te verdedigen tegen vrije radicalen en huidveroudering.
  • Kwaliteit: Environ en Jane Iredale staan bekend om hun hoogwaardige ingrediënten en dermatologisch geteste formules.

Bescherm uw huid vandaag nog tegen blauw licht met onze geselecteerde producten. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek de perfecte oplossing voor uw huidverzorgingsroutine.

Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen uw huid gezond en stralend te houden.

Tip: bescherm je handen en décolleté tijdens een fietsritje of indien je op een terrasje zit!

Hier zijn al een paar producten die je huid extra beschermen tegen UV en blauw licht:

Thank me later, your skin will whisper gratitude 

Kim D.