HUIDVERBETERING

Take care of your skin, you only have one!


Wil je graag werken aan jouw huid, een huidprobleem verbeteren, resultaat zien? Dan zijn onze huidverbeterende behandelingen iets voor jou! Een huidverbeterende behandeling start bij Body & Beauty altijd met een intakegesprek en een huidscan. Nadien stellen we een op maat gemaakt behandel -en productadvies op en starten we eventueel de behandeling.


Een intensieve fruitzurenpeeling stimuleert de celvernieuwing, zorgt voor een verfijning van de grove poriën en een verbetering van de huidstructuur.

Oplossing bij pigmentvlekken, acné, futloze huid.

Met microperforaties brengen we een verjongende cocktail in de huid. Dit verbetert de huidstructuur onmiddelijk. Het collageen wordt gestimuleerd zodat de huid terug steviger is.

Oplossing bij rimpels, verslapte of futloze huid.

Alternatieve behandeling op BOTOX injecties. EFFECTOX-peptiden complex vermindert de spiercontraties. Onmiddellijk resultaat & glow!

Oplossing bij eerste droogtelijntjes, doffe of onzuivere huid.

MESOECLAT anti-aging behandeling.  Werkt op verheldering & lifting.  Je krijgt een mooiere uitstraling.

Een drainerende, ontstekingswerende, ophelderende en anti-aging oogverzorging. Pakt donkere kringe, wallen en fijne lijntjes aan.

Een nieuwe mooie, stralende huid in 5 dagen!

Peeling van natuurlijke kruiden, stimuleert de huidvernieuwing. Dit is dé grondige schoonmaak van je huid met een prachtig nieuwe huid als resultaat.

Oplossing bij rimpels, littekens, pigmentvlekken of doffe huid.

Dé beste behandeling om een zwangerschapsmasker/ pigmentvlekken onder controle te krijgen.