LENTE

Als de seizoenen veranderen, verandert er van alles. Je dikke winterkleding maakt plaats voor meer luchtige zomeroutfits. Misschien doe je het nu nog niet, maar ook in je dagelijkse verzorging mag het een en ander veranderen. Waar de koude wintermaanden je huid flink kan uitdrogen, krijgt je huid in de lente te maken met een meer vochtige lucht, meer zon en zweet. De lente is daarom de uitgelezen kans ook je kast met verzorgingsproducten eens goed onder handen te nemen.

Deze verzorging heb je nodig tijdens de lente:

Moisturizer - BTX like serum & cream.

Een goede moisturizer is in elk seizoen belangrijk. In de winter heb je waarschijnlijk een lekker dikke crème gebruikt om je huid te beschermen tegen de gure kou. Echter, om te voorkomen dat je poriën direct verstopt raken in de lente, moet je overstappen op een lichtere crèmeDe Thavma Serum & Cream onze topproducten!  Deze producten bieden een 'instant glow en liftend effect' door middel van een intense versteviging en hydratatie en vormt een gelaat met fijne lijntjes en rimpels om naar een glad, stevig en helder stralend gelaat!

Dit serum wordt gebruikt voor het corrigeren van mimiek - en statische rimpeltjes en dit op een meer slimme en natuurlijke manier dan wat botox met uw gelaat doet. Botox maakt spiercontracties bijna onmogelijk terwijl deze hightech cream enkel inspeelt op de neuronen in de huid. Dit doet ze met dank aan de allernieuwste (r)evoluties in de cosmetische wereld: het gebruikt van 'cosmetische drones'.

Cleaning

Alles begint met een goeie reiniging.  De schuimende Wash Cleanser reinigt op een zachte manier zonder uit te drogen.  Gelaatslotion met AHA die de zuurtegraad (ph) van de huid verlaagd, waardoor de producten beter in de huid dringen. Voor alle huiddtypes. Ideaal bij een vale, rokershuid, vette huiden of na een lange ziekte. De lotion revitaliseert en verstrakt de huid zonder uitdroging en irritatie te veroorzaken. Stimuleert en activeert de doorbloeding.

Scrub met mate

In de wintermaanden geeft scrubben een enorme verlichting, doordat het de dode huidcellen van je droge huid verwijdert. In de lente wil je zeker blijven scrubben, maar moet je wel wat meer oppassen. Je poriën gaan namelijk meer openstaan door het warme, vochtige weer. Te enthousiast scrubben irriteert je huid dan. Kies in de lente een scrub met fruitzuren in plaats van een scrub. Breng 3x in de week 's avons de AHA Smoothing Cream aan als nachtcrème.  Je huid ziet er onmiddellijk helder uit.

Voorzie je huid van vocht

Nu het kwik weer oploopt, verlies je ook meer vocht door zweet. Blijf je lichaam daarom van voldoende vocht voorzien, zowel van binnen als van buiten. Het is dus belangrijk goed veel te drinken en een goede moisturizer te gebruiken.

Breng iedere dag SPF (zonnebescherming) aan

Een bescherming met SPF aanbrengen, zou eigenlijk heel het jaar door routine moeten zijn. Maar omdat je huid in de lange lente- en zomerdagen extra wordt blootgesteld aan UV-stralen, is het essentieel om deze stap niet over te slaan in je dagelijkse verzorging.  De Face Gel SPF30 beschermt je huid optimaal én geeft je huid een mooie glow.

Het is een goed idee je verzorging op de lente aan te passen. Dat betekent dus ook dat je winterproducten nu minstens een half jaar niet gebruikt gaan worden. Dat maakt dit de uitgelezen kans eens een goede schoonmaak ronde te houden. Beautyproducten hebben namelijk ook een beperkte houdbaarheid. Als je toch door je kast gaat, hoeveel spullen heb jij staan die je al meer dan een jaar niet hebt gebruikt? Het voelt zonde om weg te gooien, maar als je producten een jaar niet hebt gebruikt, hoe groot is de kans dat je het nu wel gaat doen? Lekker weggooien en ruimte maken voor nieuwe dingen!

Om de overgang van de seizoenen zo soepel mogelijk te laten verlopen voor je huid zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Vervang je zware producten uit de winter, voor lichtere verzorging en geniet van dit seizoen!

Categorieën