MESOPEEL & MICRONEEDLING

MICRONEEDLING

WAT IS EEN MICRONEEDLING BEHANDELING?

Met microperforaties brengen we een hoogtechnologische serum in de huid. Uw huid herstelt die microperforaties meteen door de oudere en beschadigde collageenweefsels af te voeren en voedende en herstellende stoffen aan te voeren via het plasma.

 • Het lift en verstevigt de verslapte huid op een natuurlijke manier.
 • Microneedling verbetert doffe en beschadigde huid.
 • Verbetert enorm de huidtextuur: rimpels, grote poriën, littekens en pigmentvlekken

  BEHANDELING BEVAT:

 • Reinigen en peeling
 • Needling behandeling met aangepaste hoogtechnologische serums (botox-like, filler-like, pigmentatie, littekens, acné, glow) 
 • We laten de huid tot rust komen met een 3D fiber masker
 • Herstellende crème en zonnebescherming

Is deze behandeling pijnlijk:

Door de snelheid van de M Pen voelt de behandeling eerder tintelend aan.  De huid ziet nog wat rood.

Aftercare:

Pas de dag na de behandeling gebruik je terug je aangepaste serum, dag- en nachtverzorging om een optimaal resultaat te bekomen.  Uw huid zal nog enkele dagen dode huidcellen afstoten en licht afschilferen daarom is het belangrijk om uw huid te verzorgen met je aangepaste verzorgingsproducten.  Uw huis heeft nu een goeie doorbloeding en absorbeert optimaal alles wat je erop smeert.

Een SPF (zonnebescherming) is verplicht na deze behandeling om pigmentvorming tegen te gaan.

Resultaat:

Al na 3 dagen merkt u een duidelijke verbetering van uw huidtextuur.  Medische studies tonen aan dat één microneedling behandeling de collageen- en elastineproductie met 100% verhoogt. Uw huid maakt dus heel veel collageen en elastine aan die je huid verstevigd.  Je poriën worden kleiner en je huid is gladder en egaler.

Wij raden minstens 5 behandelingen om de 14 dagen aan om een evolutie op te volgen met voor-en na foto's. Voor uw thuisverzorging is een aangepast serum + aangepaste voedingssuplementen een must om een prachtig gegarandeerd resultaat te bekomen. Uiteraard nemen we de tijd voor jou voor tussentijdse evaluaties (foto's) en gesprekken. We vergeten echter vaak hoe onze huid er voordien uit zag.

1 behandeling 60 minuten = 95,-

5 behandelingen = 475,- + gratis zonnebescherming Face Gel SPF 30 twv. 32,-

NEEDLING - FRESH EYES

Needling oogcontour, een behandeling tegen

 • zwelling
 • fijne lijntjes
 • donkere kringen

Werking: ophelderen, ontgiften, tegen zwelling, verstevigen, regenereren, opname van actieve bestanddelen bevorderen, UV-bescherming.

Aantal sessies: 5x iedere week 

Prijs: 200,-

Onderhoud: maandelijks

Werkstoffen

SILICIUM is een onderdeel van elastine en collageen en regelt de proliferatie van fibroblasten, terwijl het de regeneratie van elastische en collageenvezels bevordert. Bij afwezigheid, veroorzaakt voorbarige degradatie van het bindweefsel resulterend in een slappe huid. Het bindt vocht in de huid en werkt als antioxidant door voortijdige huidveroudering tegen te gaan. Vanwege zijn ontgiftende eigenschappen wordt het gebruikt tegen donkere kringen en gezwollen ogen. Tegelijkertijd functioneert het als een drager om opname van actieve ingrediënten te bevorderen. 

BIOGENIC CAFFEINE (ingekapselde vorm van caffeïne) helpt bij het draineren van vocht, verstevigt de huid en geeft een tonische werking, verbetert de microcirculatie van het bloed en vermindert donkere kringen. AA2G is een gestabliseerde vitamine C met glucose. 

De AA2G met zijn geleidelijke afgifte van vitamine, werkt als een inhibitor van vrije radicalen, vermindert zwelling, rimpels en irritatie.

MESOPEEL

Bij een professionele peeling behandelen we je huid met een chemische substantie. Door de specifieke samenstelling kunnen we op die manier verschillende huidproblemen aanpakken zoals dehydratatie, pigmentvlekken, rimpels, littekens van acné, acné, zwangerschapsmasker enz,.....

We pellen je huid lichtjes af ("to peel" van het Engels), je huid zet een genezingsproces op, vernieuwt zichzelf en komt jonger en gerevitaliseerd uit dat proces.

Wat mag je verwachten van een peeling?

Een goede uitgevoerde peeling reconstrueert zowel de dermis als de epidermis. De huid verdikt door een verhoogde productie van fibroblasten en de collageenvezels hergroeperen zich.
Peelings zijn opnieuw "hot" en kennen een ruime hernieuwde belangstelling.

Dat komt door de opkomst van nieuwere, meer betrouwbare technieken en minder traumatiserende behandelmethodes. Er is geen down time periode en u kan uw sociale activiteiten meteen verder zetten, terwijl we toch op een efficiënte manier de huidproblemen kunnen aanpakken en een ware huidverbetering kunnen vast stellen.
"MESOESTETIC" de specialist in medische en cosmeceutische behandelingen.

Mesoestetic is een reeks producten die vanuit de medische wereld werden ontwikkeld en op een verantwoorde manier worden toegepast, zowel in de medische als cosmeceutische sector.

Een ideale peelingkuur bestaat uit 5 behandelingen in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur (aangepast aan uw huidanalyse) die onontbeerlijk is om de gewenste resultaten te behalen en een ware huidverbetering te zien in de spiegel! Uiteraard kan u ook genieten van een enkele behandeling met mooie resultaten naar uw behoeften, waarbij u ontspannen buitenstapt.

1 behandeling 85,-