Een stralende huid na de zomer

05-10-2017

De zomer loopt nu echt wel op z'n einde.

 Slecht nieuws? Nee hoor, want nu kan je huid eindelijk met vakantie! Een zongebruinde huid ziet er prachtig uit, maar don't forget: de zon richt ook veel schade aan en werkt huidveroudering in de hand. 

Daarom is de herfst een ideale periode om uw huid te verstellen, als je deze 4 tips opvolgt tenminste!

Of verwen je huid met een gelaatsverzorging en krijg een extra surprise.

1. BLIJVEN SMEREN

Zon en zee hebben je huid uitgedroogd. Omdat je huid veel vocht verloren is, is het belangrijk ze opnieuw te hydrateren met de Hydra Action Cream.  Als je voor een crème met vitamine A kiest, heb je er meteen een anti-aging effect bij. Het antioxidant maakt de huid minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en remt bovendien het verouderingsproces


2. UV-FILTER ON TOP

We vergeten vaak ook na de vakantie onze huid te beschermen tegen de zon. Dat is belangrijk, want we worden elke dag opnieuw aan zonlicht blootgesteld! 

3. SCRUB & MASKER in 1

Ongeveer één keer per week is voldoende. Door te scrubben verwijder je dode huidcellen waardoor je huid weer glad en schoon wordt. Het masker herstelt je huid.  

EXFO LINE MASKER (29,-): Huidherstellend masker met een krachtige antioxidantwerking. De hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een directe vermindering van roodheid, boosten het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid en helpt DNA schade adequaat te herstellen. De combinatie met de Argan shells geven daarnaast een zachte mechanische peeling waarbij de natuurlijke balans, structuur en soepelheid van de huid worden hersteld.

4. GEZONDE LEVENSSTIJL

Zomer voorbij: tijd voor discipline! Het is belangrijk om voldoende te slapen omdat je huid zich elke nacht vernieuwt. Let ook terug op je voeding. Fruit, groenten en notenstaan vanaf nu weer elke dag op je menu. Door de vele vitaminen, mineralen en goede vetten helpen ze je huid na de zomer weer te herstellen. Good luck!