Crème N°2 Nuage

Payot Creme No.2 Nuage helpt de gevoelige huid tot rust te brengen. Deze crème voelt licht en luchtig aan op de huid, waardoor het ideaal is voor de vettere huid. De formule brengt het microbioom in evenwicht en het pakt irritaties en roodheid aan. Voor een rustige huid die weer comfortabel aanvoelt.

Inhoud: 50 ml

  • Hydrateert
  • Kalmeert
  • Balanceert het microbioom
  • Vermindert irritaties
  • Vermindert roodheid.

WERKING

Payot Creme No.2 Nuage helpt de gevoelige huid te kalmeren, door het microbioom in evenwicht te brengen. Het microbioom bestaat uit miljoenen micro-organismen die op onze huid leven en een beschermende werking hebben. Raakt het microbioom verstoord, bijvoorbeeld door stress of kou, dan kan de huid gevoeliger reageren op invloeden. Dit leidt tot irritaties. De formule met probiotica en prebiotica herstelt het microbioom en daardoor ook de natuurlijke beschermlaag. Hydraterende en kalmerende ingrediënten verminderen irritaties en roodheid en laten de huid weer comfortabel aanvoelen.

GEBRUIK

Verdeel een kleine hoeveelheid van de crème over het gezicht en de hals, na de gezichtsreiniging. Voor een optimale verzorgingsroutine kun je de luchtige Payot No.2 Nuage in de ochtend aanbrengen, terwijl je de rijke Payot No.2 Cachemire in de avond gebruikt.

RESULTAAT

Een gekalmeerde huid met minder roodheid en irritaties.

UITGELICHTE INGREDIËNTEN

  • Prebiotica - Stimuleert de groei van goede huidbacteriën en gaat slechte bacteriën tegen, voor een gebalanceerd microbioom en sterke huidbarrière. , Probiotica - Beïnvloedt de pH-waarde van de huid om de groei van goede bacteriën te stimuleren. Helpt tegen bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.
48,50 €