ENVIRONG SKINBOX - BODY // Versteviging, vernieuwing, hydratatie

Deze skinbox voor het lichaam is echt een topduo voor een stevigere, mooiere gladde en intens gevoede lichaamshuid.

De Vitamin A,C&E Body Oil van Environ is een lichte, voedende olie voor het lichaam, verrijkt met een hoge dosis vitamine A, C en E. Deze olie dynamiseert de zonbeschadigde huid en maakt de huid egaler, glad en zijdezacht.
De Derma-Lac Lotion van Environ is een lichaamslotion op basis van melkzuur (lactaatzuur). Deze lotion helpt bij het intens hydrateren van je huid en egaliseert tegelijk de vlekkerige teint. Door de milde, exfoliërende werking voelt de huid meteen zachter en gladder aan. Dit is ook ideaal voor de ruwere huid aan ellebogen, achterkant van de armen of knieen.

Tri-Complex Contouring Cream zal helpen om het aanzien van een sinaasappelhuid, verslapte huid en verlies aan veerkracht te verbeteren, te verstevigen en opnieuw vorm te geven.
Tri-Complex Contouring Cream is bestemd voor zones zoals de onderkin, bovenarmen, buik, billen, dijen en knieën.

TIP: Bereid de huid voor met de Cosmetic Body Roll-CIT® van Environ alvorens de Contouring Cream aan te brengen om ervoor te zorgen dat meer krachtige ingrediënten in de huid komen daar waar ze het meeste nodig zijn.

Inhoud:

-Contouring cream 125ml
-Body oil 100ml
-Derma-lac lotion 200ml

Gebruiksaanwijzing:
Rol met de Cosmetic Body Roll-CIT® van Environ op de betrokken zones.

Masseer Contouring Cream zachtjes in de huid, gevolgd door Body EssentiA® Derma-Lac® Lotion en Body Oil (Forte).

Meng 1/3 Derma-Lac Lotion met 2/3 Body A, C & E Oil, E in je handpalm en breng ze samen aan op heel je lichaam.
Is je huid erg droog of ruw? Breng dan eerst 2 weken enkel de Derma Lac lotion op de ruwere stukken aan. Daarna voeg je pas de Body Oil toe.

Dit buitengewone trio is sterker wanneer je ze met 3 tezamen gebruikt dan afzonderlijk, en ondersteunt een algemeen gezonde en veerkrachtige huid.

153,00 €