Sebu-Clear Masque

De Hydroxy Acid Sebu-Clear Masque van Environ is een crèmemasker dat een combinatie van exfoliërende zuren bevat en bestaande puistjes helpt te zuiveren.
Heb je vaak last van puistjes op bepaalde zones, zoals de kaaklijn breng je het masker enkel plaatselijk aan op de probleemzones.

Inhoud: 50ml

Gebruiksaanwijzing:
Gebruik Sebu-Clear Masque om de 2 of 3 avonden.

De pot is speciaal ontwikkeld zodat het masker optimaal z'n houdbaarheid bewaart. Open het bovenste deksel en duw op de bovenkant van het masker. Het product komt er zo makkelijk uit en blijft optimaal z'n kwaliteit behouden.

Na het reinigen en tonifiëren met Sebu-Wash Gel Cleanser en Sebu-Tone Clarifier, breng je een gelijkmatige laag van het masker met het penseel op de probleemzones aan. Laat het masker 10 min. op en spoel het daarna grondig af met lauw water. Je mag het masker 20 min. oplaten als de huid niet gevoelig reageert. Als laatste hydrateer je je huid met Sebu-Lac Lotion en Sebu-ACE Oil.

Wanneer je huid droog en schilferig wordt, stop je best het gebruik van het masker tot je huid weer comfortabel aanvoelt.


42,00 €