Skin Collagen Support

Skin Collagen Support is pionier in esthetische voeding door het bestaande ruime onderzoek te verrijken met nieuwe, evidence-based informatie over ingrediënten. Lorraine Perretta, het hoofd van onze Voedingsafdeling, legt de wetenschap achter het supplement uit. "Een overzicht van de laatste bevindingen in onderzoek ondersteunt ons complex van krachtige voedingsstoffen om collageen op te bouwen en te beschermen. De nieuwe formule combineert bewezen ingrediënten die worden ondersteund door meer dan 150 wetenschappelijke studies die hun positieve effect op de huid bevestigen.
Het nieuwe Skin Collagen Support bevat een slimme combinatie van zink, MSM, druivenpitextract, vitamine C, en meloenconcentraat dat rijk is aan Superoxidedismutase (een krachtige bestrijder van vrije radicalen - SOD) om collageen op te bouwen en de synthese van collageen te beschermen en te activeren. Het is geschikt voor veganisten, wat zeldzaam is voor collageensupplementen."

Deze slimme capsules bevatten een synergie van gespecialiseerde ingrediënten voor de huid en helpen tegelijk om collageen en elastine, die de ondersteuning zijn van onze huid, op te bouwen, te activeren en te beschermen. Hier is een samenvatting van enkele belangrijke inzichten van ons onderzoek:

  • OPBOUWEN: vitamine C is van groot belang bij het ondersteunen van de collageenproductie* en helpt collageenvezels te draaien om ze sterker te maken.
  • OPBOUWEN: MSM (Methylsulfonylmethaan) is een bron van zwavel en helpt keratine, wat een van de belangrijkste structurele elementen is van de huid, haar en nagels, aan te maken. Nieuw onderzoek toont aan dat het helpt om crosslinking van collageen tegen te gaan.
  • OPBOUWEN & BESCHERMEN: zink ondersteunt de gezondheid van de huid**, versterkt de stabiliteit van collageenvezels en biedt bescherming tegen vrije radicalen**.
  • BESCHERMEN: druivenpitextract van de Champagnestreek in Frankrijk is een geconcentreerde antiodixant die de afbraak van collageen helpt te verminderen.
  • BESCHERMEN: meloenconcentraat met superantioxidant SOD (SUPEROXIDEDISMUTASE). Het SOD-gehalte neemt af met ouder worden en onderzoek heeft aangetoond dat het schade aan het collageen door vrije radicalen helpt tegen te gaan.
47,00 €