START UP normale, droge huid, sterkt anti-aging

Deze box is de ideale start om met Environ aan de slag te gaan. Het is geschikt voor de normale tot droge huid en werkt sterk anti-aging.

Het Youth Essentia-gamma is opgebouwd uit vitamine A, C en E, verrijkt met antioxidanten én peptiden. Het Vitamin STEP UP-system start steeds met een lage dosis vitamine A. Op deze manier kan de huid hier perfect aan wennen en langzaamaan opbouwen naar een hogere dosis vitamine A.

Resultaat? Je huid ziet er gezond uit.

Waarom dubbel reinigen?
Vet en water vermengen zich niet. Bij Environ gebruiken we als eerste stap van de reiniging deze Pre-Cleansing Oil omdat de olie van je huid (talg) oplost in olie en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF "losmaken", zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten. Daarna gebruik je je favoriete Environ reiniger als tweede stap in de reiniging. Hiermee "verwijder" je alle talg, make-up en onzuiverheden die de Pre-Cleansing Oil heeft losgemaakt.
Dubbel reinigen doe je zowel 's ochtends als 's avonds.

Inhoud:

-Pre-cleansing oil 100ml
-Cleansing lotion 200m
-Toner 200m
-C-quence serum 1 35ml
-Defence crème 35ml
-Alpha day lotion 125ml

Gebruiksaanwijzing:
1. Masseer de Pre Cleansing Oil in met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met de Magic Mitt, een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
2. Breng de Cleansing Lotion aan met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
3. Verdeel de Vita-Peptide Toner in je handpalmen, masseer in en dep de huid droog met een tissue of je handdoek.
4. Breng 2 a 3 pompjes C-quence 1 serum aan op gelaat, hals en decolleté.
5. Breng 2 a 3 pompjes Defence cream aan op gelaat, hals en decolleté.
6. Sluit elke ochtend af met de Alpha Day Lotion SPF15.

Deze stappen herhaal je 's ochtends en 's avonds. Behalve stap 6, die doe je enkel 's ochtends.


438,50 €