START UP normale, gemengde, droge huid

Deze box is de ideale start om meteen zeer compleet met Environ aan de slag te gaan. Het is geschikt voor de normale, gecombineerde tot droge huid.
Environ is opgebouwd uit vitamine A, C en E, verrijkt met antioxidanten. Het Vitamin STEP UP-system start steeds met een lage dosis vitamine A. Op deze manier kan de huid hier perfect aan wennen en langzaamaan opbouwen naar een hogere dosis vitamine A.

Inhoud:

-Pre-cleansing oil 100ml
-Clay masque 50ml
-Cleansing lotion 200ml
-Moisturising toner 200ml
-Eye gel 15ml
-AVST Moisturiser 1 50ml
-Night cream 50ml
-Alpha day lotion 125ml

Gebruiksaanwijzing:
1. Masseer de Pre Cleansing Oil in met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met de Magic Mitt, een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
2. Breng de Cleansing Lotion aan met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
3. Verdeel de Moisturising Toner in je handpalmen, masseer in en dep de huid droog met een tissue of je handdoek.
4. Breng een half pompje Eyegel op de oogcontour aan.
5. Breng 3 pompjes AVST 1 aan op gelaat, hals en decolleté.
6. Sluit elke ochtend af met de Alpha Day Lotion SPF15.

Deze stappen herhaal je 's ochtends en 's avonds. Behalve stap 6, die doe je enkel 's ochtends.

Clay Masque:
Start met het aanbrengen van je Pre-Cleansing Oil en masseer hier bovenop het Clay Masque (de hoeveelheid van een koffielepel) tot de crème transparant wordt. Daarna vermengen met water en afspoelen. Vervolg met je gebruikelijke reiniger, toner en moisturiser met vitamine A.

Heb je een droge of vochtarme huid? Gebruik het Clay Masque dan 2x per week als hydraterend masker na je pre-reiniger en reiniger. Laat het 10 à 20 min. inwerken, vermeng met water, spoel af en reinig opnieuw met je cleanser. Vervolgens breng je je toner en moisturiser aan.

OF: Gebruik het product 2x per week als nachtmasker: breng een dun laagje aan bovenop je vitamine moisturiser (als laatste stap in je skincare routine) en ga ermee slapen. 's Ochtends vermeng je het met water en spoel je alles af. Vervolgens reinig je met je cleanser en breng je je toner en moisturiser aan.

Night Cream:
Breng de Night Cream 2 tot 3 avonden per week of vaker (afhankelijk van je huidconditie) aan. Start met je pre-reiniger, reiniger en toner en breng vervolgens je Night Cream aan. Vervolg met je Environ moisturiser met vitamine A.

Resultaat? Je huid ziet er gezond uit.

Waarom dubbel reinigen?
Vet en water vermengen zich niet. Bij Environ gebruiken we als eerste stap van de reiniging deze Pre-Cleansing Oil omdat de olie van je huid (talg) oplost in olie en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF "losmaken", zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten. Daarna gebruik je je favoriete Environ reiniger als tweede stap in de reiniging. Hiermee "verwijder" je alle talg, make-up en onzuiverheden die de Pre-Cleansing Oil heeft losgemaakt.
Dubbel reinigen doe je zowel 's ochtends als 's avonds.


380,50 €