START UP normale, gemengde, gevoelige huid

Deze box is de ideale start om met Environ aan de slag te gaan. Het is geschikt voor de normale, gemengde en gevoelige huid.
Environ is opgebouwd uit vitamine A, C en E, verrijkt met antioxidanten. Het Vitamin STEP UP-system start steeds met een lage dosis vitamine A. Op deze manier kan de huid hier perfect aan wennen en langzaamaan opbouwen naar een hogere dosis vitamine A.

Resultaat? Je huid ziet er gezond uit.

Waarom dubbel reinigen?
Vet en water vermengen zich niet. Bij Environ gebruiken we als eerste stap van de reiniging deze Pre-Cleansing Oil omdat de olie van je huid (talg) oplost in olie en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF "losmaken", zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten. Daarna gebruik je je favoriete Environ reiniger als tweede stap in de reiniging. Hiermee "verwijder" je alle talg, make-up en onzuiverheden die de Pre-Cleansing Oil heeft losgemaakt.
Dubbel reinigen doe je zowel 's ochtends als 's avonds.

Inhoud:

- Pre-cleansing oil 100ml
- Cleansing lotion 200ml
- Moisturising toner 200ml
- AVST gel 50ml
- RAD shield SPF15 125ml

Gebruiksaanwijzing:
1. Masseer de Pre Cleansing Oil in met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met de Magic Mitt, een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
2. Vermeng de Cleansing Gel met water en reinig gelaat, hals en decolleté. Verwijder met een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
3. Verdeel de Moisturising Toner in je handpalmen, masseer in en dep de huid droog met een tissue of je handdoek.
4. Breng 3 pompjes AVST Gel aan op gelaat, hals en decolleté.
5. Sluit elke ochtend af met de RAD Shield. Vermeng deze eerst even tussen je vingertoppen en breng deze daarna aan.

Deze stappen herhaal je 's ochtends en 's avonds. Behalve stap 5, die doe je enkel 's ochtends. 

226,50 €