START UP onzuivere huid mét puistjes

Deze skinbox is zeer geschikt wanneer je een onzuivere huid hebt met last van puistjes. De Clarity+ lijn van Environ bevat producten op basis van Vitamine A, C en E, verrijkt met antioxidanten. In deze lijn zitten ook verschillende soorten zuren verwerkt om de huid te normaliseren.

Deze set bestaat uit een dubbele reiniging met de Pre Cleansing Oil, Sebu Wash Cleanser, Sebu Tone, Sebu ACE Oil en Sebu Lac Lotion en de RAD Shield SPF-bescherming.

Waarom dubbel reinigen?
Vet en water vermengen zich niet. Daarom doen we als eerste stap van de reiniging de Express make-up removal Oil - Face & eyes omdat de olie van je huid (talg) oplost in olie en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF "losmaken", zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten.

Inhoud:

-Pre-cleansing oil 100ml
-Sebu-wash gel cleanser 150ml
-Sebu-tone clarifier 100ml
-Sebu-ACE oil 60ml
-Sebu-lac lotion 60ml
-RAD shield 125ml


Gebruiksaanwijzing:
1. Masseer de Pre Cleansing Oil in met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met de Magic Mitt, een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
2. Vermeng de Sebu Wash Cleanser in je handen met water. Breng daarna de schuim aan met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Verwijder met een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.

3. Breng de Sebu-Tone aan op een wattenschijfje en ga ermee over je huid. Dit kan in het begin als prikkend ervaren worden. Dan mag je het ook enkel plaatselijk op de probleemzones gebruiken.
4. Meng nadien je eenzelfde hoeveelheid van Sebu-ACE Oil en Sebu-Lac Lotion in de hand en masseer je dit zachtjes in de huid.
5. Sluit elke ochtend af met je RAD Shield SPF15.

Deze stappen herhaal je 's ochtends en 's avonds. Behalve stap 5, die doe je enkel 's ochtends. 

212,50 €