START UP zeer gevoelige huid

Deze box is de ideale start om met Environ aan de slag te gaan. Het is geschikt voor de allergevoeligste huiden, ook wanneer je huid nog niet in balans is of het te vroeg is om al met vitamine A op te starten.
Voelt jouw huid vaak geïrriteerd, roodheden, e.d.? Dan is deze skinbox iets voor jou! Resultaat? Je huid ziet er terug rustig en egaal uit.

Waarom dubbel reinigen?
Vet en water vermengen zich niet. Bij Environ gebruiken we als eerste stap van de reiniging deze Pre-Cleansing Oil omdat de olie van je huid (talg) oplost in olie en niet in water, waar je normaalgesproken je gelaat mee wast. De olie kan dus de poriën in de diepte reinigen en onzuiverheden, make-up en SPF "losmaken", zonder je poriën te verstoppen of de natuurlijke beschermlaag van je huid aan te tasten. Daarna gebruik je je favoriete Environ reiniger als tweede stap in de reiniging. Hiermee "verwijder" je alle talg, make-up en onzuiverheden die de Pre-Cleansing Oil heeft losgemaakt.
Dubbel reinigen doe je zowel 's ochtends als 's avonds.

Inhoud:

-Pre-cleansing oil 100ml
-Cleansing gel 200ml
-Antioxidant gel 50ml
-Super moisturiser 50ml
-RAD Antioxidant Cream SPF15 125ml

Gebruiksaanwijzing:
1. Masseer de Pre Cleansing Oil in met zachte cirkelvormige bewegingen op gelaat, hals en decolleté. Vermeng met water en verwijder met de Magic Mitt, een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
2. Vermeng de Cleansing Gel met water zodat je een schuim krijgt en reinig hiermee de huid. Verwijder met een vochtig handdoekje of spoel af met lauwwarm water.
3. Breng 2 à 3 pompjes Antioxidant Gel aan op gelaat, hals en decolleté.
4. Breng 2 à 3 pompjes Super Moisturiser aan op gelaat, hals en decolleté.
5. Sluit elke ochtend af met de RAD SPF 15.

Deze stappen herhaal je 's ochtends en 's avonds. Behalve stap 5, die doe je enkel 's ochtends.


220,00 €