Top duo: Body Oil & Dermalac Lotion

Het is de perfecte combinatie van de Alpha Hydroxy Derma-lac lotion en de Body Oil van Environ die je huid versterkt en een stralende helderheid geeft.
De Derma-Lac lotion, doordrenkt met melkzuur, hydrateert intens en egaliseert de teint, terwijl het lichte peeling effect de huid zachter en gladder maakt.
Gecombineerd met de voedende Vitamin A, C & E Body Oil, wordt de huid verjongd en gehydrateerd, terwijl pigmentvlekken worden verminderd. Deze krachtige combinatie werkt wonderen op het gebied van helderheid, terwijl het lichaam zijdezacht en egaal blijft, ideaal als aftersun voor een stralende huid.

Meng 's ochtends en 's avonds je Body Oil met Derma-Lac Lotion in je handpalm en breng ze samen aan op heel je lichaam. Bescherm elke ochtend de blootgestelde huid met je Environ zonbescherming. Ook de huid op je lichaam kan naar een hogere dosis vitamine A stappen! Wanneer je 2 flacons van de Body Oil opgebruikt hebt en je huid goed aanvoelt, kan je overstappen naar de Body Oil Forte.

Op de foto zie je een fantastisch resultaat qua pigmentatie vermindering en versteviging van de huid.

Dit product kan je gebruiken voor het lichaam en gelaat!  Ik had na het gebruiken van dit product minder last van onzuiverheden.

106,00 €