HELLO SMOOTH SKIN

Aanbevolen bij vetophoping, cellulite en verslapping

Voordelen van de Dermaroller (200 naaldjes van 1,5mm) 79,90,-

  • Verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid
  • Stimuleert de productie van collageen wat zorgt voor sterkte en elasticiteit van de huid. Werkt positief tegen striae, littekens en cellulitis
  • Bevordert de opname van huidverzorgingsproducten met 100%
  • Verbetert de huidstructuur van de huid
  • De microroller kan makkelijk thuis gebruikt worden
  • Ideaal in combinatie met de Schema Body Sculpt Total Tech

Werking:

De micro-kleine naaldjes maken duizenden micro gaatjes op de oppervlakte van de huid, waardoor de huid denk dat het "gewond" is en gaat daarom onmiddellijk beginnen met het repareren van de huid door de vorming van collageen te stimuleren. Collageen heeft een heel positief effect op de huid. Daarnaast zorgt het ervoor dat crèmes 100% beter zullen worden opgenomen in de huid na het opsmeren hiervan.

Gebruik:

Reinig eerst je huid. Rol daarna zachtjes over het gebied dat u wilt behandelen, het mag geen pijn doen dus laat de roller zelf al het werk doen. Gebruik de roller op een specifiek gebied per keer en rol in verschillende richtingen over de huid in een rustig tempo. U kunt prikkelingen en tintelingen voelen tijdens de behandeling, ga rustig en geduldig te werk maar let op dat het geen pijn doet, dit is een teken dat u te hard drukt. Nadat u klaar bent, kunt u beginnen met het rollen voer een nieuw gebied.


  • Zéér efficiënte 3 in 1 afslankende lichaamsgel die vetcellen en cellulitis (sinaasappelhuid) bestrijdt
  • De contouren van het lichaam strakker maakt en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier maakt! Deze hightech zalf zorgt voor de aanpak van deze sinaasappelhuid door de huid 'strak' te trekken

Deze skinbooster gebruikt voornamelijk de X50 Silhouette cosmetische drone. Een redelijk jong complex die de cosmetische wereld momenteel enorm helpt tegen de bestrijding van cellulitis.De actieve stoffen helpen op een effectieve manier het uiterlijk van cellulitis te verminderen. Deze gel is een absolute aanrader om lokale vetophoping en cellulitis zichtbaar te verminderen.Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is.

De combinatie van de microroller en Body Sculpt Total Tech geeft je een mooie strakke huid. Aanbevolen bij lokale vetophoping, cellulite en verslapping.

Gebruik: Reinig je microroller en rol daarna zachtjes over het gebied dat u wilt behandelen, het mag geen pijn doen dus laat de roller zelf al het werk doen. Gebruik de roller op een specifiek gebied per keer en rol in verschillende richtingen over de huid in een rustig tempo. U kunt prikkelingen en tintelingen voelen tijdens de behandeling, ga rustig en geduldig te werk maar let op dat het geen pijn doet, dit is een teken dat u te hard drukt. Nadat u klaar bent, kunt u beginnen met het rollen voer een nieuw gebied.Breng de gel aan op de gewenste plaatsen en masseer in tot de gel volledig geabsorbeerd is. Resultaat: de contouren van het lichaam is trakker en het aanzicht van de huid zichtbaar mooier!

Categorieën