Blog

Your beauty is my duty

De herfst is begonnen en dat merken we allemaal. We kleden ons lekker warm aan, beschermen ons lichaam met kleding. Hoe zit het nou eigenlijk met onze huid, moeten we die nou juist beschermen of mogen we zijn jas uit doen?

"Master of Beauty" is een kwaliteitslabel en heeft als doel het beauty landschap verder te professionaliseren. We hechten belang aan verhoogde professionaliteit waarbij we jouw kwalitatieve oplossingen en advies aanbieden met oog op een goede service en gelukkige klanten.
Een Master of Beauty staat garantie voor kwaliteit & service.

Juliette Armand staat gekend voor hun innovatieve gelaatsverzorgingen. De SKIN BOOSTERS lijn bieden een waardig alternatief op plastische ingrepen. Deze cosmedische salonbehandelingen zijn de meest hoogwaardige en effectieve op de markt!

Wetenschappelijk onderzoek, in-vivo én in-vitro testen, correcte concentraties aan actieve werkstoffen en STEEDS innoverend: de Key-woorden voor #JulietteArmand.

Footlogix

30-08-2017

Finally !! Footlogix now available @ Body and Beauty!
Ontdek dit product en test het uit. 😍

Opgestaan met een gigantische joekel van een puist? Uitgerekend vandaag wanneer je op date gaat met je crush of wanneer je vandaag een fotoshoot hebt met je vriendinnen? NO WORRIES.

Kissed by Mii, een parabeenvrij 'instant tanning gamma' op basis van organische marine-extract mineralen gecombineerd met voedend koraalzeewier.

Congé

12-04-2017

Wij gaan er eventjes tussenuit van 7 augustus tem 13 augustus.

Wist je dat...

09-04-2017

Er in make-up bepaalde ingrediënten zitten die niet goed zijn voor je huid. Die kunnen leiden tot verstopte poriën, het irriteren van je huid maar sommige stoffen worden ook met kanker in verband gebracht.